[videoclip nou] Deliric X Silent Strike – Eroare

deliric-silent-strike-eroare-shot-video

A fost destul de mult zgomot în ultima perioadă, dar videoclipul ăsta n-are voie să vă scape.

Eroare este una din piesele de pe albumul Deliric X Silent Strike. Au filmat videoclip la ea în septembrie, la New York, și l-au lansat săptămâna trecută.



Iar acum că mai e puțin până se încheie 2016 și sunt slabe șanse să mai îmi dea cineva peste cap clasamentele, pot să declar împăcată că pentru mine ăsta e cel mai bun album românesc al anului. Al ultimilor ani chiar. Sper că i-ați dat măcar un play.

În cazul în care nici nu știați de existența lui, aveți trei variante:

  • fie îl descărcați gratuit de pe Deliric1.ro,
  • fie-l ascultați integral (și tot gratuit) pe YouTube,
  • fie vi-l luați în varianta fizică.

  • Această ultimă variantă e cea mai recentă și cea mai tare dintre toate. Au lansat săptămâna trecută un deluxe pack care poate fi comandat din shopul PORC. Este ediție limitată la 1.000 de bucăți – joi seară mai erau doar 250, deci sunt șanse nici măcar să nu mai prindeți.

    Conține CD cu albumul, CD cu instrumentalele, vinil cu piesele Ambrozie și Negru, și bookletul imprimat cu vopsea specială + lanternă UV (cu care puteți citi ce e pe cărticică). Adică toate astea:


    Și da, costă mai mult decât oricare alt album „normal”, dar merită fiecare leu.

    P.S. Apropo de erori. Cineva să-mi explice și mie într-o zi motivul pentru care se întâmplă următorul lucru: dacă artistul pune frumos toate versurile în descrierile de pe YouTube și pe pagina lui de Facebook, atunci de ce site-urile de versuri se apucă să le rescrie și să le publice la ei? Rescrise greșit, evident, că doar nu le știu ei mai bine decât creatorul. Logica mea dă #eroare.

    VREI MAI MULT?

    Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

    PE ACEEAȘI TEMĂ

    COMENTARII

    Niciun comentariu

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Fill out this field
    Fill out this field
    Te rog să introduci o adresă de email validă.
    You need to agree with the terms to proceed