3 români participă la Ultramaratonul 6633 de la Cercul Polar

Andrei Rosu & Tanase Vlad & Tiberiu Usureiu @ Polul Nord - start ultramaraton 6633

Foarte pe scurt, să nu ziceți că nu ați știut:

Avem trei români care aleargă la Ultramaratonul Arctic 6633, desfășurat la Polul Nord Cercul Polar. Este o cursă de 566 de kilometri – da, am scris bine, cinci-sute-șaizeci-și-șase de kilometri, care se ține în niște condiții meteo cum nici nu ne putem imagina (prognoza meteo anunță că vor fi între -20 și -30 de grade + vânt între 10 – 50kmph). Competiția a început în seara asta și au 8 zile timp limită s-o termine.

Cei trei români sunt Andrei Roșu, Vlad Tănase și Tiberiu Ușureiu – linkurile de pe numele lor duc spre profilele scrise de Andreea Vasile, vă recomand să le citiți ca să vă faceți o idee despre ce-i așteaptă și cum s-au antrenat.

Dacă vreți să fiți la curent cu statusul lor, urmăriți detaliile postate pe pagina acestui event de Facebook – eu una deja sunt pusă pe dat F5.

Mai sunt câteva cuvinte despre cursă și în cel mai recent articol al lui Andrei Roșu – tot de la el e și poza folosită de mine la începutul acestui articol.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed