Singura emisiune de hip-hop de la noi: MIC Check, cu Vlad Dobrescu

MIC Check

MIC Check este numele singurii emisiuni de hip-hop de la noi, realizată de Vlad Dobrescu împreună cu Alex Mocanu (Club 99). O puteți asculta joi seară, online, au artiști invitați în fiecare emisiune + mixuri din cele mai noi piese hip-hop, inclusiv românești.

Povestea emisiunii o găsiți în blog post-ul scris de Vlad Dobrescu pe MicCheck.ro – cum a primit el propunerea de a face această emisiune la radio, care ar fi fost avantajul în FM și de ce a ajuns până la urmă să fie o emisiune exclusiv online, realizată cu sprijinul celor de la Burn.

Prima ediție, la care au fost invitați Deliric și Silent Strike, deja a strâns în jur de 20.000 de ascultări. A urmat romaNecredinciosu (membru Unda Comună, trupa hip-hop de peste Prut) iar săptămâna asta vine Spike, să vorbească despre noul lui album.

Puteți asculta toate emisiunile pe MicCheck.ro, dar pentru extra stuff aruncați un ochi și peste pagina de Facebook: fb.com/MicCheck210.

Un freestyle din prima emisiune, cu VD / Deliric / DOC:

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

1 comentariu

1 comentariu. Leave new

  • E bine ca s-a introdus si acest gen de muzica, asa cum sunt si celelate. Cred ca hip-hop-ul si rap-ul sunt singurele genuri pe care nu le-am auzit intr-un post de radio.. ma rog, si injuriile pe care le spun nu prea permit prezenta lor. Oricum, incredibila initiativa si sper sa se raspandeasca mai mult.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed